Skip to main content
Categories
Muu

Kassiaasta toob lisaks euro tulekule ka suuri ettevõtmisi ja eesmärke

  • Post Author
    By Reinald
  • Post Date
    Sun May 13 2012

Peagi algav kassiaasta 2011 saab olema minu elus üks olulisemaid aastaid. Selle aasta jooksul on hulk plaane ja ettevõtmisi, mida kavatsen realiseerida. Praegusel hetkel on aasta kulgenud üsna edukalt, ehkki seda aastat pole palju olnud. Mõned asjad võiksid siiski paremini minna, nagu näiteks armastus jne, kuid ma usun, et ka see loksub ükskord paika sest olgem ausad, ega ma ka eelmise aasta jaanuaris ei osanud arvata, et mul tekib elu pikim suhe ja mille kõigega üllatab 2011. aasta, me veel ei tea. Siiski üks on kindel- kui meil on olemas oma n.ö kava või plaan, mille järgi tegutseme, siis jõuame ka vastavate tulemusteni. Tulemused sõltuvad aga suures osas meist, kuidas me suudame oma plaane koostada ning neid teostada. Iga eesmärk, kava nõuab oma aega. Ma ei ütleks, et mul seda aega väga palju oleks, kuid ometigi tunnen ma ennast paremini, kui mul on kiirem elutempo. Kodus lebamine ja laisklemine tapab iga inimest, ka mind. Kogemuste põhjal võib seda julgelt tunnistada, sest alles hiljuti haigestusin ka mina, õnneks sain küll ruttu terveks, kuid kõik see kolm päeva kodus pikali olla oli lihtsalt jubedaim asi, mida ma elult soovinud oleks. Ainuüksi, et see jubedus oli päris- see polnud isegi uni, sest muidu oleks ma lihtsalt ärganud suurest ehmatusest ja kergelt ohkinud et see lõppes õnneks..

Kuid, tulen siis tagasi teema juurde, millest ma tegelikult tahtsin ka kirjutada. See teema pole ei unest, väsimusest, haigusest ega muust sellisest..Nimelt, nagu pealkirigi ütleb, siis oodata on sellelt aastalt suuri ettevõtmisi. Tegelikult olen leidnud ühe äri otsa, mida hakkan see aasta laiendama. Suhetele ja armastusele olen see aasta otsustanud vähem tähelepanu pöörata, sest kahele korraga pühendada ei saa ja ma ei hakka ka selles osas mingit kangelast mängima, tehes vastassugupoolele vaid haiget oma tähelepanematusega. Selleks, et järgnevateks aastateks oleks mu elul vähemalt mingisugunegi vundament all, pean ma see aasta kõvasti tööd tegema ja vaeva nägema. Sellelt aastalt ootan ma tegelikult palju, nii ärilises-kui ka mitteärilises mõttes. Operatiivne töö aga koduleheküljel selletõttu ei katke- püüan ikka kõike mõistlikult, vaikselt ja rahulikult ajada. 🙂

Aasta soovin seekord lõpetada jällegi Berliinis, kus ma olen ka varasematel kordadel käinud. Minu arvates ongi just seal euroopa kõige vingem aastavahetuspidu. Nii, et väljaminekuid, mille nimelt tööd teha, on palju. Mis tuleb ikka elus kergelt kätte, kui tööd ei tee? Seda vastust ju teavad kõik, et tegelikult sellel puudubki igasugune tagamõtteline vastus. See vastus on ühemõtteline ja kindel- mitte midagi ei tule, tööd peab tegema ja vaeva nägema. Iga töö on ju siiski mingi vaev. Kahjuks ma ei saa siinkohal ära nimetada töö sisu, kuid ma olen juba veendumusel, et te saate sellest peagi teada. 😉

Igatahes, soovin ka Teile Kõikidele ilusat algavat kassiaastat ja edukaid ettevõtmisi nii tööl, eraelus, kui ka õpingutes.