Ole terve- võta astaksantiini!

Kirjutan siis oma igapäevahooldusest, millest peaksid ka TEGELIKULT teised eeskuju võtma. Loodan, et saate siit midagi õpetlikku, mida rakendada ka enda ellu.

Korralik igapäevahooldus on vajalik kõikidele, eelkõige neile, kellel on probleemne nahk, nagu minul.

Ma siiski loodan, et keegi nüüd ei arva et ma ennast teistest paremaks pean, vaid ma tahan lihtsalt jagada oma kogemusi ja näiteid, mida igapäevaselt oma elus kasutan.

Elu muutustest Oriflames, kevad ja astaksantiin!

Aasta hakul alustasin oma tegevust Oriflames, millest on ka täpsemalt juttu minu uudiste leheküljelt. Sellega seoses muutus ka minu elu nii tegevusvaldkondade alal, kui ka hügieeni ja enesehoolduse alaselt. Minu elu kvaliteet tõusis märgatavalt, sest hakkasin kasutama Welness tervisetooteid, sh astaksantiini.

Praegu kardavad paljud Jaapani tuumajaama katastroofis tekkinud radiatsiooni kiirgust, mis tõenäoliselt võib levida üle maailma, sealhulgas võib puudata ka Eestit. Seetõttu on eriti tõhus ja hea ravim selle vastu astaksantiin (toote kood: 15400), mis on müügil ainult Oriflames. Paanika ja hirm on tekkinud eriti venelaste seas, kes tormavad meeleheitlikult apteekidesse joodi ostma. Oriflamest on võimalik osta astaksantiini, mis asendab joodi ning mis on palju soodsam ja effektiivsem kui jood.

Lisaks tõhusale kaitseeffektile on astaksantiinil ka teised head omadused, sest ta suurendab immuunsüsteemi vastupanuvõimet, niisutab seestpoolt nahka ja parandab vastupidavust stressile ning suurendab füüsilise pingutuse võimet.

Soovitan hakata kasutama astaksantiini ka neil, kes seda veel teinud pole. 🙂

Astaksantiini kasulikest mõjudest saa täpsemalt lugeda SIIT

Nüüd siis minu igapäeva hoolduse kasulikud soovitused ning nõuanded.

Isiklikult pesen ennast iga päev, hommikul enamasti nägu, õhtul aga keha kuuma dushi all sest inimese higinäärmed erituvad iga päev mingis koguses higi, eriti suur on see kogus siis kui teeme mõnda rasket füüsilist tööd. Kuna puutun oma põhikohal kokku toidu, inimeste ja erinevate bakterikandjatega, siis on hügieen ja tervislik eluviis minu puhul üks olulisemaid märksõnu. Ka korralik hügieen on tervisliku eluviisi alustala.

Minu soovitus on igal inimesel loputada ja pesta oma nägu igal hommikul, nii nagu teen seda ka mina.

Esiteks, enne kui hakkad pesema nägu, pese korralikult juuksed selleks ette nähtud shampoonidele. Kasutan shampooni vastavalt oma naha tüübile ning aastaajale. Praeguseks hetkeks on see HairX PURE BALANCE tasakaalustav shampoon rasustele juukstele (toote kood: 14719).

Samas näeb ette korralik juuksehooldus ka korraliku juuksepalsamiga, mida tuleb panna koheselt pärast juustepesu shampooniga. Sellisel juhul muutuvad juuksed vastupidavamaks, kohevamaks ja kaunimaks.

Üks hea nõuanne Oriflame modellilt:

”Kui Sinu juuksed muutuvad kiiresti rasuseks, kasuta Pure Balance sarja tooteid. Need sisaldavad unikaalset Vita Pure kompleksi ja E- vitamiini, mis teevad juuksed puhtaks ja värskeks juurtest otsteni„

Selle kasuliku nõuande leidsin Oriflame käesoleva aasta kataloogi nr.4 lk 106 lehelt. Seal lehel on ka sarja tooted, mida soovitan kindlasti kõikidel uurida.

Pärast korralikku shampoonitamist ja palsami panemist juukstele, soovitan juukseid korralikult masseerida ja sasida, et palsam immutaks juuksed korralikult läbi. Seejärel lase palsamil natukest aega juustes olla, niikaua kuni viime lõpule näopesu mis järgneb koheselt pärast juuste pesu ning palsami peale panemist.

Nägu pesen selleks ettenähtud spetsiaalse näopesuvahendiga, milleks on minu puhul Pure Nature aaloe- ja arnikaekstraktidega rahustav näopesuvahend (toote kood: 18918). Kanda seda üle näonaha ning masseerida õrnalt ja loputada veega üle. Õnneks pole toode ka liiga kallis- konsultandina olles saan ta kätte kõigest 3,53 euroga (55 EEK).

Pärast näopesu ja korralikku loputust tuleb eemaldada ka juustele pandud palsam ning teen seda dushi all kuuma veega. Vett juustesse lastes tunnen, kuidas juuksed muutuvad mu sõrmede vahel pehmeks ning kohevaks. NB! rõhutan tungivalt, et nägu seebika mitte pesta, sest seep kahjustab näonahka, kuigi me ei pruugi seda ise tunda. Iga ennast austav ja enda eest hoolt kandev inimene peaks seda ise teadma, nii et kui endast vähegi hoolid, siis väldi seebi kasutamist oma näopesu vahendina.

Kui ka juuksed on korralikult loputatud ja näonahk pestud, jääb üle hakata panema näonahale kreemi kuid enne kreemitamist tuleks näonahk koorida spetsiaalse vahendiga. Mina kasutan hetkel Nature Skincare koorivat puhastavat kreemi (toote kood: 4634), mida soovitan ka teisele. Õrn kooriv puhastav kreem sisaldab magusa mandli jahvatatud koort, avokaadoõli ja kaseekstrakti. Muudab naha pehmeks ja säravaks. Masseeri õrnalt märjale nahale ja loputa põhjalikult maha. Kindlasti on Oriflamel ka teisi koorivaid kreeme, kuid nende kohta ei oska ma informatsiooni jagada sest pole neid isiklikus elus kasutanud.

Seda etappi ei soovita läbida üle kahe korra nädalas, sest muidu võib muutuda nahk õrnaks ja punetavaks kuna naha liigsel koorimisel võite nahale liiga teha.

Naha koorimine on aga vajalik selleks, et eemaldada nahalt surnud bakterid.

Kui nahk on korralikult loputatud, siis kuivatan seda hoolega ning kannan kuivale nahale Pure Nature aaloe- ja arnikaekstraktidega rahustavat näovett (toote kood: 18919) ning tupsutan õrnalt vatipadjakestega üle näonaha ühtlaselt. Peale seda panen peale päevakreemi et minu nahk oleks kaitstud terveks päevaks kahjulike mõjude eest. Selleks kasutan Nature Skincare niisutavat rikkalikku päevakreemi (toote kood: 4633). Lisaks tõhusale kaitseeffektile see kreem ka niisutab ja varustab nahka E- vitamiiniga.

Muidugi soovitan enne väljaminekut kuivatada juuksed hoolikalt ning lasta kreemil imenduda nahka vähemalt pool tundi enne väljaminekut. Sellisel juhul saavutate parima effektiivsuse.

Sellega lõppeb minu hommikune hügieen juuste- ning nahahoolduses kuid jätkan traditsiooniliselt hambapesu ja juuste kohendamisega. Minu harjumused ja elustiil näeb ette seda, et enne kui asun hambaid pesema, käin ära söömas ja võtan ära ka hommikuses koguses Welnessi tervisetooteid. Siis tunnen ennast terve päev energilise ja rõõmsana.

Soengu tegemisel soovitan kasutada juukselakki, juuksegeeli ja juuksevaha. Neist esimest ja viimast soovitaks kindlasti kasutada. Juuksevaha tugevdab ning aitab teha soengut, juuksevaha aga aitab soengul püsida nii välistes kui ka sisemistest tingimustes. Praegu on küll möödas külm talv, kuid pole enam kaugel ka kuum suvi ning suured äikesetormid. Seetõttu ongi just need tooted parimad soengu üles ehitamisel.

Kasutan ise hetkel soengu tegemiseks järgmiseid tooteid: HairX Styling juukselakk (toote kood: 18897) ja HairX Styling juuksegeel (toote kood: 18898)

Õhtuseks vannitamiseks on sobilikud Discover Scandinavia Fresh Seascape dušigeel (toote kood: 13385) ja Discover Scandinavia Fresh Seascape kehaseep (toote kood: 13387).

Kui hooldate ennast nii, nagu mina, siis võite olla kindlad, et Teie elukvaliteet on hea. 🙂

Ilusat jätkuvat kevadet!

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga