Skip to main content
Categories
Muu

Rate.ee konkurss: Kui Sul oleks 1000 eurot siis, kuidas sa seda kasutaksid oma unistuse täitmiseks

  • Post Author
    By Reinald
  • Post Date
    Sun May 13 2012

Nagu usinamad rate.ee kasutajad juba teavad, siis käimas on rate.ee saidil konkurss “Kui Sul oleks 1000 eurot siis, kuidas sa seda kasutaksid oma unistuse täitmiseks”.

Mõtlesin siis ka mina sellest konkursist osa võtta ja kirjutada oma jutukene. Kuna viimasel ajal on olnud kiired ajad ja blogide pidamine on jäänud paraku ajaliselt liiga kulukaks, siis kopeerin rate.ee saidil avalikustatud oma enda jutukese ka siia blogisse. Kui ma tavaliselt olen kirjutanud enne sissekande oma õigesse blogisse, siis nüüd on vastupidi- esimesena rate.ee blogisse ja nüüd siia. Mõistagi, tegu oli ju siiski saidi sisese konkursiga, mistõttu polnud mul teist võimalust, kui see avaldada esimesena oma rate blogis.

Tegelikult oli mul plaanis see jutt jätta lugejate ees varjatuks seni, kuni kuulutatakse välja konkurssi võitja, et seda siis keegi kopeerida ei saaks aga kuna saidi reeglid seda ei võimalda, siis mul ei jäänud kahjuks teist võimalust.

Ja nüüd ma kirjutan siis oma unistusest. 🙂 Kuna see sai juba rate.ee saidil selle lühikese aja jooksul lugejate seas kõrge hinnangu, siis julgen seda avaldada ka siin oma blogis. Head lugemist!

Kui Sul oleks 1000 eurot siis, kuidas sa seda kasutaksid oma unistuse täitmiseks

Esmaspäev, 25. aprill 2011 Kell 16:14.

Muudetud Esmaspäev, 02. mai 2011 Kell 20:34.

Unistus on kui üks suur puu, millel on mitu haru. Iga haru selles puus- olgu see siis pisikene või suur, valmistab rõõmu igaühele. Unistusi võib olla ka erinevaid, samamoodi nagu puu võrsed, mis ei sarnane iial teineteisele identselt. Puu ilma juurteta pole puu, kuid selleks et saaksime oma unistusi realiseerida ja et see puu saaks kasvatada omale juured, on tal vaja piisavalt palju päikest, õhku, soojust ja vett. Samamoodi on ka unistustega, milleta ükski inimene enda elu ette ei kujutaks. Puu ilma juurteta pole puu, unistus ilma eesmärkide pole ka unistus. Selleks, et saaksime oma eesmärgid täita, on vaja ka vahest selleks rahalisi vahendeid. Paraku jäävadki just tihti paljud unistused raha taha, kuid kui me midagi väga tahame, siis me selle ka kätte võidame. Osalen sellel konkursil, sest tean et see on minu võimalus realiseerida oma unistused, mõistagi- ei puudu mul ka omad unistused, eesmärgid ja tahtejõud selle unistuse realiseerimiseks.

Igaühel on omad unistused, olgu need siis suured või väikesed. Kuid ometigi valmistavad need meile vaid rõõmu, olenemata siis selle suurusest. Igas vaatajas on oma mõõdupuu, mida ta teiste unistuste jälgimisel vaatleb. Kuid minu unistus on saada uus arvuti. See on midagi, mis jääb mulle alatiseks. See on just minu mõõdupuule sobilik. Isegi siis, kui sellega peaks midagi juhtuma. Teadmine, et unistus on läinud täide, annab rohkem jõudu kui selle unistuse kättesaamise rõõm. See teadmine on mälestus, mis elab meie südames igavesti. Kindlasti annab see lootust, et unistused pole ainult unistused, vaid ka tegelikkus, kui neid otsida ja nende heaks midagi teha. Seni on minu unistused olnud pigem moraalsed, kui materiaalsed. Aga usun, et kui inimesel on moraalseid unistusi, tekivad tal hiljem ka materiaalsed unistused sest siis tunneb ta rõõmu ka igasugusest pisiasjast, mis võibki jääda vahel vaid unistuseks..

Ma siiralt tänan Teid, lugupeetud Rate.ee kohtunikud, et Teil jätkus aega lugeda läbi minu jutukene, mis puudutab tänast konkursit.

Ilusat kevadet Teile!