Tere tulemast minu uude virtuaalkoju!

Valminud on minu uus kodulehekülg, mis on senisest dünaamilisem, mugavam ja kaasaaegsem. Tahan endiselt pakkuda oma külastajatele parimat, seetõttu olengi loonud lahenduse, mis peaks vastama just tänapäeva vajadusi silmas pidades.

Kodulehekülg on jätkuvalt kogunud populaarsust, sest minu kodulehekülg on mõeldud kõigi jaoks. Siin on minu kommuun, mis on kohaks nii minu sõpradele kui ka tuttavatele. Praktiliselt igal võimalikul hetkel kulutan aega oma kodulehekülje haldustöödesse, muutes selle täielikuks. Seetõttu ei puudu siit ükski oluline uudistekilluke või detail, mis peaks olema mingil määral seotud minuga. Kodulehekülge olen pidanud juba aastaid ja jätkan selle pidamist ka edaspidi. Jätkan arendus-ja haldustöödega samas tempos, kui just ootamatusi ei teki sest saladuskatte all öeldes tunnistan, et kui on tüdruk ja suhted, siis muud asjad hakkavad venima. 😉 Aga sellele vaatamata ei jää ükski oluline uudis minu kodulehel lugemata!

Mulle meeldib kodulehekülge pidada, sest siin olen ma ise enda peremees. Nagu igal teisel veebileheküljel, kaasneb ka siin peremehe õigusi pidades teatav vastutus, mida kannan rõõmu- ja pühendumusega. Kodulehekülje pidamine ei ole ainult hobi, vaid sellel on ka oma otstarve- see on minu ideaalne abimees, sest ta koondab kõik olulise info ühte kohta ilma et ma peaksin seda jagama eraldi võrgustikes ja erineva privaatsusastmega.

Olen avanud ka uhiuue veebikommuuni, mis kannab endiselt nime Rennu Club. Klubi eesmärgiks on ühendada oma sõbrad ning pakkuda neile just selliseid võimalusi, mis on mõeldud ainult klubi liikmetele. Registreeri endale kasutajakonto kasvõi kohe ja saa ülevaade klubi võimalustest juba täna!

Lõpetuseks tahan tänada, et tundsid huvi uue kodulehekülje vastu. Küsimused ja ettepanekud uue kodulehekülje kohta saata meiliaadressile reinaldudras@gmail.com

Meeldivat külastust minu uuel koduleheküljel!

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga