Skip to main content
Categories
Looming

Õrnema soo esindajatest

  • Post Author
    By Reinald
  • Post Date
    Fri Nov 30 2012

Nad magavad meie t-särkides ja näevad nendes väga naljakad välja. Nad armastavad, kui me neid ette hoiatamata suudleme. Neile väga meeldib, kui külma käes, õues, me anname neile oma jaki. Nad panevad ennast valmis väljaminekuks 2 tundi ja pärast ütlevad: “Aga näe, mul läks täna alles kiiresti”. Nad ei oska kakelda, kuid meie kõrval tunnevad end alati kaitstuna.

Nad küsivad meilt mis värvi nad võiks küüsi lakkida. Nad oskavad uinuda massaaži ajal kõige kõige mittesobilikumal hetkel. Nad armastavad, kui me mängime nende juustega. Nad tassivad meid igal pool poodides kaasa, väga hästi teades seda, et see on meie jaoks ainult piin. Nad armastavad, kui neid kantakse kätel, kuid kogu aeg ütlevad: “Pane mind maha, ma olen nii raske”. Nad ärrituvad kui me ei reageeri sellele. Nad mäletavad, millal saab täis150 päeva meie koosolemist. Nad tahavad alati, et me tuleksime 5 minutit pärast tüli tagasi nende juurde ja paluksime vabandust, kuigi ei ütle seda kunagi välja. Nad pidevalt soravad meie telefonides ja küsivad armukadedalt: “Aga kes see veel on?”. Nad ootavad meilt SMS-sse öösel. Nad väga armastavd, kui me koristame toas, peseme nõusid ja valmistame neile õhtusööki. Nad ootavad meilt alati abi. Nad käivad sõbrantsidega klubides, et me muretseksime nende pärast ja helistaksime iga poole tunni tagant, et küsida, kas kõik on ikka korras. Nad armastavad, kui me toome neile kohvi voodisse. Nad peavad surmapattuks seda, kui me küsime nende kaalu kohta. Nad räägivad oma sõbrannadele meist absoluutselt KÕIKKE. Kui me vaatame õudukaid, siis õudsal hetkel nad võtavad meist kinni ja pigistavad kõvasti silmi kinni. Kui nad on üksi kodus, siis panevad muusika põhja, jooksevad mööda tuba t-särgi ja trussikute väel, vehivad juustega, hüppavad, karjuvad ja laulavad kammisse, nagu see oleks mikrofon, ühesõnaga -korraldavad hullumaja. Mõnikord nad ei võta telefoni vastu ja pärast ütlevad, et ei kuulnud või olid eemal. Nad ei suuda elada ilma fööni ja sirgendajata. Nad teavad, et me ei suuda olla nendeta. Nemad on nemad. Me armastame neid sellistena, nagu nad on.

Tsiteeritud. Mõeldes Sinust, kallis tüdruk.