Skip to main content
Categories
Muu

Palju õnne sünnipäevaks mulle!

  • Post Author
    By Reinald
  • Post Date
    Sat May 04 2013

5. mail 2013 on minu 23. sünnipäev!

23. aastat toredaid hetki, uusi tuttavaid, sõpru ja keeruliseid ning põnevaid väljakutseid, uusi kogemusi, haigetsaamisi ja palju-palju muud. Pealtnäha lühikesse kuid ometigi kiiresse aastasse mahub niivõrd palju erinevaid sündmusi, hetki elust mida endaga taas uude aastasse kaasa võtta. Elus ongi kaks aastavahetust- üks kalendriline ja teine bioloogiline. Sünnipäev tähendab minu jaoks midagi erilist. See on nagu iga inimese jaoks tema pidupäev, tema suur päev täis õnnesoove, armastust, hetk iseendale ja sõpradele ning teistele kallitele inimestele.

Tänan kõiki, kes soovivad või soovisid mulle sünnipäevaks õnne!

Hoiame ühte ning hoolime teineteisest ka edaspidi.