2 PÄEVA VEEL! Käes on eelviimane tööpäev

Suhted ja tunded eraelus valmistavad eelviimasel päeval veidi segadust ning valu, samas lohutab muredele teadmine, et eurovisiooni nädal on juba põhimõtteliselt uksetaga. Nädala pärast on Austria valmis suurejooneliseks 60. eurovisiooni lauluvõistluse finaaliks, kus inimesed tulevad kokku üle euroopa. Enamus minu sõpru on juba Viinis ja osad on sinnapoole teel. Kaks päeva on mul aega veel mõelda kohvri pakkimisele ja ärasõidule kuluvaks ettevalmistuseks. Ehkki aeg tammub jala peale, on siiski asju, mida peab ära lahendama, mis on psühholoogiliselt ja tunnete poolest raske, kuid millest ma pikemalt peatuda siin avalikult ei saa. Lisaks annab hoogu sellele kõigele alanud nädalavahetus ning töömõttes murede ja probleemide aeg, kuna külalised, eriti soomlased kipuvad ennast nö “umbe jooma” ja tekitama ülejoomisest tingitud nähtuste puhul rohkelt sekeldusi. Kuna ma olen sihikindel inimene, siis ma alla ei anna. Ma olen nädalavahetust nautinud üldiselt siiski väljas, kuid viimastel kuudel on see põhiliselt möödunud tööl olles, mis on tegelikult masendav. Samas on arusaadav, kuid teisalt ebaõiglane, et mina kes saan reisida rohkem kui teised, peab olema kõik nädalavahetused öösiti tööl. Aga see on elu ja siin blogis pole mõtet elulistel teemadel diskuteerida. Lihtsalt mulle vilksas korraks mõttesse sellel teemal peatuda, kuid see on ka nüüd kõik.

Rääkides positiivsetest asjadest, on see nö “salapärane üllatus”, millest ma eelmises postituses kirjutasin, nüüd siis ikkagi saabunud ja mul on hea meel, et inimesed on eurovisiooni vastu huvi üles äratanud, kuna see külaline kes oli eelmised päevad meil ööbinud, oli Austriast ja otse Viini linnast, seega tõi mulle Viini linna kaardi ning eurovisiooni programmi, mis on muljetavaldav ja äärmiselt vahva ja muidugi teadmata, et ta kohtub minuga, et tal see programm just näppus oli. 🙂 See tekitab kohe sellise positiivse tunde ja jätab mulje väliskülalistest kui toredatest, südamlikest ja vahvatest inimestest.

Kuna ma täna tunnete pärast väga suhtlemisaldis pole, peaksin ma siinkohal lõpetama ühe lõbusa ja kauni videoga Euroopa linnadest jõudes välja Viini Wiener Stadhalle kontserdimajani- tänavuse eurovisiooni lauluvõistluse toimumispaigani.

 

Kena ööd ja kellel algas pidutsemine, siis head pidutsemist! 🙂 Loodetavasti homme kõik parem.

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga