Eurovisioonifänn Luule Laul teeb Viinis toimuvast värvika otsereportaaži

Eurovisioonifänne ja reporteerijaid on peale minu aga teisigi. Näiteks täna hommikul juhtusin külastama rahvusringhäälingu eurovisiooni lehekülge menu.err.ee/eurovisioon ning leidsin ühe põneva artikli väliseestlasest eurovisioonifänniga Luule Laul, kes läheb tänavu eurovisioonile kaasa lööma ja tegema värvika otsereportaaži.

 

Tsiteerin siis err.ee artiklit:

 

Eesti Televisioon premeeris aastakümneid Eesti eurolaulude juures nõu ja jõuga abiks olnud väliseestlasest eurovisioonifänni Luule Laulu reisiga Eurovisiooni lauluvõistlusele ning juba loetud päevade pärast lendab daam Viini.

Luule Laul aga ei lähe lauluvõistlust pelgalt nautima, vaid ühendab hobi tööga. Moodsate vahenditega toob ta eestlasteni vahetud emotsioonid, koloriitsed kirjeldused ja põnevad hetked otse võistlusmelu keskelt.

Laulu reportaaže saab jälgida nii ERRi Instagrami kontol @rahvusringhaaling kui ka Facebooki lehel ERRInstagramLIVE. Veel enne sõitu küsis ta noorematelt ETV toimetajatelt viimaseid näpunäiteid, et sotsiaalmeedias edukalt hakkama saada.

“Facebook ei ole minu jaoks iseenesest midagi keerulist. Mul on seal konto juba mõnda aega ja olen seal aktiivne suhtleja. Samuti Instagram – see pole raketiteadus, ma saan hakkama küll, chill…” kommenteeris Laul.

Laul usub, et kui miski üldse saab raske olema, siis on see keevaliste emotsioonide talitsemine. “Ma loodan, et suudan Eesti Rahvusringhäälingu väärikast kajastamisviisist kinni pidada ega muutu liialt emotsionaalseks, aga libastumisoht on suur. Ma ju nii elan kaasa,” muigas ta.

Veel enne Viini poole teele asumist tehti Luule Laulust vahva fotoseeria, et fännidel oleks, mille üle rõõmustada. Luule jumestuse eest hoolitses grimeerija Pirge Markus, soengu seadis Paul Mitchelli koolitaja, juuksur Urmeli Niit ning fotograaf Ülo Josing salvestas ehedad emotsioonid fotoklõpsude vahele.

Luule Laul annab suure lauluvõistluse emotsioonid edasi terve eurovisiooninädala vältel, sealhulgas nii esimese ja teise poolfinaali ajal kui ka suures finaalis. Samuti ei jää tema silmade eest varjule lava taga ja koridorides toimuv melu.

Jälgi Luule Laulu reportaaže juba 15. maist ERRInstagramLIVE Facebooki kontol ja Instagramis @rahvusringhaaling.

 
Toimetas
Kertu Loide

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga