Minu viimased hetked enne misjoni algust

Oh kallid sõbrad.. täna on minu viimane päev ja endamisi mõtlen, et homme algab kõik täiesti uus. Mitte ainult uus keskkond, uued inimesed ja uus päevaplaan, vaid ka uus lehekülg minu elus. Miks ma seda nimetan uueks eluks, on ehk selle pärast, et misjon, kuhu ma peagi lähen, annab mulle võimaluse ennast väga palju muuta ja teha midagi väga teistsugust. Minu viimane päev siin Tallinnas on kohutavalt kiire, sest pidevalt tehes ühte, tuleb kohe teised ülesanded ja näib, et ka viivuke aeg siin õhtuses päikeseloojangus hakkab peatselt kustuma. Mul on kohvrid pakitud ja ma ei oska aimata, kuhu ma järgmisena lähen või mida ma teen. Tean vaid seda, et mind ootab ees Riiga sõit ja ma lähen tegema midagi imepärast ja suurt, mis tekitab minus ärevust.

Kuna ma varsti teiega suhelda ei saa, loodan ma väga, et mu armsad sõbrad on alati mõtetes ja palvetes koos minuga. Et nad saadavad oma kõige paremad soovid, mida ma võiksin tunda oma südames ja mis aitaksid mul teenida see kaks aastat veelgi paremini ja tugevamini. See on minu aukohus. Ma soovin, et te armastaksite teisi. Ainult selline lihtne asi nagu naeratus võib muuta paljude inimeste elu. Olge positiivse ellusuhtumisega, ärge pidagi pikka viha, olge andestavad ja hoolivad teineteise suhtes. Ma ei oska siia kirjutada õnnevalemit, kuid ma tean ja oskan oma kogemuste põhjal tunnistada, et kui te püüate teha head, olete juba sammukese lähemale selle valemi leidmisel. Lihtsalt tehke, proovige. Iga samm, mida me teiste heaks teeme, aitab meil ka paremini ennast tundma õppida. Need erilised anded, mis teile antakse, tuleb kasutada, sest need on ainult teie oma aare ja võimalus!

Minu missioon on sõna otseses mõttes muuta inimeste elu, tuues neile rõõmu, armastust, valgust, teadmisi – rõõmusõnumeid Issandast, Tema Pojast Jeesusest Kristusest ja Tema elavast prohvetist maa peal! Ta saadab meid misjonäre, sest meie oleme tema sõnumitoojad. Me kuulutame rõõmuga, me armastame, me joovastume, sest meil on Päästja! Ma tean ja tunnistan, et Sina oled osa sellest taevasest plaanist ja sellel põhjusel lähen mina homme laia ilma evangeeliumit kuulutama, et tuua päästet kõigile neile, kes võtavad selle rõõmuga vastu.

See on minu lühikene lahkumiskiri ja mõttehetk enne misjoni algust. Ma soovin teile armastust, rahu ja positiivset meelt!

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga