Blogi tutvustus

Armas lugeja.

Siin on minu pöördumine Sinule, kes Sa loed või külastad seda blogi esmakordselt.

Ma soovin Sind tänada, et oled teinud selle otsuse. Ma eeldan, et igaüks, kes leiab tee kord minu blogini, teeb seda mõne minu veebilehe või tuttava kaudu, sest pole ma just paljudele oma veebiblogi reklaaminud, kui ainult oma veebilehtede kaudu. Seetõttu oled Sa tõenäoliselt siia sattunud just tänu sellele, või ma eksin? Igaljuhul on see sündinud ideest või huvist, midagi leida. Ma loodan, et igaüks leiab minu blogist endale midagi, olgu selleks mõni julgustav tükk omaenda kogemusest või siis midagi muud. See on ka minu missioon, miks ma seda blogi pean. Ma soovin pakkuda mitte ainult oma sõpradele ja tuttavatele, vaid kõikidele Eesti inimestele lugemiseks midagi igale maitsele. Kuna ma oskan kirjutada väga erinevatel teemadel, siis usun, et olen õigel teel, kui püüdlen mainitud eesmärgi poole.

Kui ma üks päev istusin bussis ja mõtlesin endamisi, mis võiks minu blogile anda mõtte, siis korraga tekkis näide elust enesest. Me kõik saame kunagi oma sõprusringkonnaga kokku, seda mõne puhul sagedamini, teiste puhul aga harvemini. Me oleme ajastus, kus unustame vahel ka iseenda, sest kiire elutempo juures ei suuda me pühendada piisavalt aega neile, kellele me võib-olla sooviksime pühendada rohkem oma resursse. Aga see eriline hetk, kui me saame kokku ja pajatame teineteisele oma muljeid, võiks olla kvaliteetaeg. See üürikene hetk meie elus.

Mõistagi, ükski blogi või võrgustik, mis on vähegi tehnoloogilise taustaga, ei asenda vestlusi meie kallite inimestega. Ometi on vahel blogi või siis kuidas keegi seda nimetab, näiteks ajaveeb paigaks, kus segamatult võib oma mõtteid kirja panna, ka kõige abstraktsemal kujul. Hetk iseendale ja oma mõtetele, unistustele, ideedele. See väljendusviis, kuidas mina oma mõtteid ja unistusi kirja panen, peitub selle ajaveebi olemuses. See on minu jaoks mitte ainult ajaveeb, vaid ka mälestusteraamat, mis on aegumatu, hoides endas aastatepikkuseid lugusid. Teinekord ehk tahaks kõike seda oma sõpradega jagada, aga nad elavad kaugel. Aga vahel tahan ma lihtsalt Eesti rahvale midagi öelda, miks mitte? Seda oleks ääretult raske, kui mitte võimatu, kui ma ei kasutaks oma unistuste ja mõtete teostamiseks antud veebilehte.

Ma loodan, et ka Sinu jaoks on siin midagi, mida Sa oled otsinud. Aga kui mitte, siis ehk soovid mulle teada anda, mida võiksin edaspidi paremini teha, et Sulle rohkem meelepärasem olla?

Kui Sa leiad mõningaid postitusi, mida Sa ei saa lugeda piirangute tõttu täismahus, anna mulle teada või veel parem – liitu minu sõprade võrgustikuga reinaldudrasfamily.ee. Nii oled jälle sammukene lähemal kõikidele minu tegemistele ja pajatustele. 🙂

Soovin Sulle head lugemist ja meeldivat külastamist!

Südamlike soovidega,

Blogi autor

Reinald Udras

vaata ka minu veebilehte reinaldudras.ee