6 PÄEVA VEEL! Alustan 2017. aasta Eurovisiooni blogiga Kiievist!

CELEBRATE DIVERSITY!

Tere tulemast Kiievisse, 2017. aasta Eurovisiooni lauluvõistlus toimumispaika, kus toimub loetud päevade pärast 62. Eurovisiooni lauluvõistlus!

Ainult loetud päevad veel ja ma viin teid taas põnevatesse eurovisiooni telgitagustesse, kus toimub melu ja pidu.  2 aastat tagasi, 11. mail 2015 alustasin ma oma esimese postitusega eurovisiooni blogis, mis on nüüdsest saanud traditsiooniks ka edaspidi. See ajalooline hetk meenutab mulle aega, kui ma olin vaimustuses eelseisvate sündmuste toimumisel, sest see oli aasta, kui ma esimest korda sõitsin Eurovisiooni lauluvõistlusele! Eelmine aasta käisin ma ka Stockholmis, kuid see reis jäi lühikeseks ja ma ei viibinud kõikidel päevadel kohal, mistõttu ei pidanud otstarbekaks muljetest kirjutada. Sellel aastal lendan ma taas nädalaks ajaks, et anda kommentaarid ja kirjutada sellest, mis toimub nii kohapeal kui ka sellest, kuidas ma valmistun eurovisiooniks. See on teadagi aasta suurim show, mis toob teleri ette ja kohapeale miljoneid pealtvaatajaid, artiste ja teisi korraldamisega seotud isikuid üle kogu euroopa ja ka mujalt.

Ma lendan Kiievisse 8. mail, kuid eurovisiooni blogi alustan juba varem, et teid kursis hoida nii ametlike sündmuste- kui ka eelseisvaks reisiks ettevalmistamisega. Täna, 2. mail 2017 kui jäänud on lauluvõistluste ametliku nädalani vaid 6 päeva,  on juba delegaadid saabunud Kiievisse, et valmistada ette eelseisvateks sündmusteks ja mitmed esinejad valmistavad andma oma esimesi proovikontserte. Nende jaoks on lava uus ja see annab neile võimaluse saada aimu, mida tähendab oma esitusega anda kontserdi toimumispaiga enda laval, kus neil ilmselt ka närv tekib sisse. Eesti loo esitajad Koit ja Laura on ennast valmis pannud, et tulevatel päevadel ka ise proovida uut lava oma jalgadel. Mina hoian teid aga kursis jooksvalt nii meie esitajatest kui ka minu äralennust.

02. mai 2017 – Alates tänasest kirjutan ma iga päev ühe postituse, kui mitte kaks või rohkem, et anda teile jooksvalt teada kõiki eurovisiooniga seotud uudistest nii Kiievis kui ka kohapeal Eestis, kuniks ma lendan ära. Teen fotosid ja lisan ka videosid. Alates järgmistest postitustest muutub minu eurovisiooni blogi aga tõeliseks meluallikaks, kust saate lugeda ka selliseid uudiseid, mida kõike meedia teieni ei too! Seega hoidke silmad lahti. Samuti muutub minu blogi vastavalt hiljuti võetud otsusele nähtavaks ainult lugemisõiguse saanud isikutele. Lugemisõigus on mõistlik vormistada endale juba täna. Selle kohta saate rohkem infot minu koduleheküljelt.

Minu isiklikud 2017. aasta Eurovisiooni lugude lemmikumad on järgmised:

Minu isiklik TOP #10 korrastatud edetabel oma õiges järjestuses on saadaval peagi järgmistes eurovisiooniblogi postitustes!

Samuti võite lugeda minu sõbra Kyle blogi tema isiklikest arvamustest kõikide Eurovisiooni esitajate kohta blogis kylewoods.eu, kus on toodud iga esitaja kohta üksikasjalik ja detailne ülevaade.

Tänane imeline teisipäev hõngub juba mõnusalt kevadiselt ning seoses peatse äralennuga on tegemisi väga palju.

Eurovisiooniblogi jätkub juba homme…

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga