LOETUD TUNNID VEEL! Viimased ettevalmistused ja peagi algab teekond Kiievisse!

AINULT LOETUD TUNDIDE PÄRAST LENDAN KIIEVISSE – EUROVISIOONINÄDAL ON AMETLIKULT ALANUD!!!

NB! Mul on hea meel teatada, et alates tänasest saavad lugeda kõik huvilised postitusi ILMA LUGEMISÕIGUSETA!!! See tulenes sellest, et ma ei jõudnud ajaliselt kontrollida lugemisõiguse süsteemi ja seetõttu annan alla ning postitusi saavadki lugeda kõik huvilised!

Nüüdseks on jäänud ainult mõned tunnid veel kuni Kiievisse minekuni. Pühapäeval toimus Kiievi linnas suured pidustused, sest avati ametlikult EUROVISIOONI NÄDAL ja artiste tervitati punasel vaibal! Minu äralennuga algab ka blogi põnevam osa, kus lugeda saate kõigest sellest, mis toimub kohapeal!

Pühapäev, 7. mai 2017: Ärevus kasvab aina rohkem. Nagu ikka, on alati enne reisi suur thin sees, et kas kõik on valmis, et alustada reisiga. Viimased ärevad ettevalmistused käivad ka minu poolt, et elamus, mida ma soovin kõikidele Eestlastele edasi anda, sujuks plaanidekohaselt ja tõrgeteta. Veel testin viimaseid kordi oma blogi töökindlust ning kõiki tehnilisi võimalusi, mis võimaldaksid Teieni tuua kõige paremad elamused ja huvitavamad seiklused. Minu sõber Kyle, kellega ma koos reisin, annab homme hommikul rahvusvahelises pressikeskuses intervjuu, tema on juba Kiievis ja saabus sinna mõned päevad tagasi.

Täna pealelõunat saabusin Pärnus Tallinna (loe eelmisest postitusest, mis juhtus Pärnus) ja tegin viimased ostud ning ettevalmistused. Öösel kell 3 on minul juba äratus ja varahommikul sõidan lennujaama, et võtta ette teekond Kiievisse.

Need, kes on minu Snapchatis rennuestonia või Facebookis ja Instagramis, peavad olema valmis eurovisioonihulluseks, sest tulekul on palju fotosid ja otseülekandeid ning staatuseuuendusi ja postitusi.

Hüvasti eilne päev ja ilusat alanud eurovisiooninädalat, kohtume Kiievis!

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga