Kolmas päev Austrias: Algab teise poolfinaali seeria

Tänane päev kulus põhiliselt siis linna vaatamisväärsustega tutvumiseks. Jalutasime Viini linnas, külastasime Stephansdom katedraali, mis nägi välja väga vana, kuid väga ilus ja suur. Ilm oli täna suhteliselt tuuline, isegi vahepeal hakkas jahe, kuid seda ka ilmselt seetõttu, et taevas oli pilves ja päikest ei olnud, nagu kahel eelneval päeval. Viini linn valmistub täna teise… Continue reading Kolmas päev Austrias: Algab teise poolfinaali seeria

Teine päev Austrias: Goodbye to yesterday – Hello to eurovision final on saturday!

ÕNNITLEN KÕIGEPEALT EESTIT EDASIPÄÄSEMISE PUHUL FINAALI! Esimese poolfinaali päev Austrias oli väga sündmustetihe ja glamuurikas. Äratus oli hommikul kell 11:00 kuigi ärkasin tegelikkuses alles kella ühe paiku, kuna eelmine päev olin väga väsinud ja veel viimasel hetkel mõtlesime ümber ega läinudki OGAE eurovisooni klubisse. Teine päev Austrias oli niivõrd kiire, et jõudsime ööbimiskohta alles kell… Continue reading Teine päev Austrias: Goodbye to yesterday – Hello to eurovision final on saturday!

3. PÄEVA VEEL! OGAE Rest of the world wishes Stig Rästa & Elina Born luck, success, and happiness in Vienna!

… sellise sõnumiga saatsin ära enda kujundatud Stig Rästa & Elina Born auks tehtud fännklubi kaanefoto Viinis toimuvale Eurovisiooni ametlikule OGAE üritusele, kus iga maa esindab enda nö “good luck message” kaanefotot. Viimastel nädalatel ja eriti viimastel päevadel on põhiliseks teemaks olnud eurovsioon. Minult on küsitud mitmetel kordadel, et mida ma arvan tänavusest meie euroloost.… Continue reading 3. PÄEVA VEEL! OGAE Rest of the world wishes Stig Rästa & Elina Born luck, success, and happiness in Vienna!