Meelespea

Sisene
Kasutades Friend Family Club konto andmeid

You are logged in as reinaldudras
Click to log out

Uued lugejad
Lugemisõigusega konto saad luua minu sõprade võrgustikus Friend Family Club. Konto loomine on tasuta ja ei võta kaua aega. Seejärel saad esitada lugemisõiguse taotluse ning kasutades oma konto andmeid, saad siseneda nii, nagu sisened sõprade võrgustikku.

Loo konto

Autenti
Kasuta oma sotsiaalmeedia kontot

Sinu konto

Kasutan Gravatari. Teenust, mis seob Sinu avatari e-posti aadressiga. Muuda oma Gravatari.

Oluline info


Oluline info!

 

Hea Reinald, tänan et loed minu blogi. Siin on Sulle info, mida peaksid teadma seoses oma kasutajakontoga.


  • Autentimine läbi Facebooki on vajalik selleks, et tuvastada, kas Sa oled minu sõber Facebookis. Minu sõbrad Facebookis on isikud, keda ma tean ja seetõttu saavad nemad lugeda kõiki minu postitusi sellisel eeldusel. Kui kasutaja ei ole minu sõbralistis, ei pääse lugema minu blogi postitusi, kasutades autentimiseks Facebooki kontot. Kui Sa ei ole enam minu sõber Facebookis, katkeb Sinu lugemisõigus 48-tunni möödudes ja Sul ei ole võimalik enam siseneda, kasutades Facebooki.
  • Et Sinu lugemisõigus ei katkeks ja Sa võiksid olla kindel, et Sa saad postitusi lugeda ka siis, kui me ei ole enam Facebooki sõbrad, tuleks Sul luua konto minu sõprade võrgustikus Friend Family Club. Sõprade võrgustiku liikmena saad lugeda postitusi piiramatult 1 kalendriaasta, pärast mida tuleb Sul lugemisõigust pikendada. Lugemisõigus võib katkeda, kui Sa ei kasuta sõprade võrgustiku kontot teatud aja jooksul (st. et Sa ei logi sisse) või kui Sa eksid heade tavadega, mida lugemisõiguse saamisel arvestatakse (nt. reeglite rikkumine).
  • Kui Sinu konto loodi administraatori poolt, kehtivad Sinule samad piirangud, millest on kirjutatud esimeses punktis, sellise erinevusega, et Sinu konto kaotab lugemisõiguse 48-tunni jooksul selle loomise hetkest, ehk siis hetkest, kui Said konto andmed oma e-postile. Administraatori poolt loodud kontod on ajutised ja kasutamiseks ainult erandjuhtudel (nt kui selleks on õigustatud huvi või konto kasutaja ei planeeri kasutada lugemisõigust regulaarselt).
  • Alati külastuse lõppedes logi oma kontolt välja, nii et satu lugemisõigus kogemata soovimatutele isikutele. Kui Sa seda ei tee, logib Sind süsteem mõne aja möödudes ise automaatselt välja. Lugemisõigust ei tohi kuritarvitada, sest lisaks konto blokeeringule võib rikkuda selline käitumine ka meievahelised head suhted, isegi kui lugemisõigus on sattunud teiste isikute kätte Sinu tahtmatust hooletusest (nt unustasid logida välja ja keegi teine kasutab Sinu kontot).
  • Täpsemate reeglite ja tingimuste kohta saad infot oma sõprade võrgustiku kontolt, kui Sul see on.
  • Vastavalt 25. mail 2018 jõustuva Euroopa Liidu andmekaitse regulatsiooniga, on kõikidel Friend Family Club kasutajatel õigus saada ülevaadet ja esitada päringu oma andmete kustutamiseks klubi võrgustikes (sealhulgas käesoleva veebilehe blog.reinaldudras.ee kohta). Anonüümse ülevaate saamiseks kõigist andmetest, mida Friend Family Club Sinu kohta on kogunud ja töötleb, saad päringuna esitada Friend Family Club veebilehel, oma konto seadetes, mis on saadaval “Sinu andmete” lehel.

Jätka külastamist…