Skip to main content
Categories
Muu

Vana aasta lõppes ja uus aasta algas külalisterohkelt

  • Post Author
    By Reinald
  • Post Date
    Sun May 13 2012

2011. aasta lõppu justkui ei märkanudki- see läks linnulennul. Juba enne Jõule hakkas rahvast sisse voolama, sest avasin oma vastremonditud korteri! Esimesed soolaleivalised said juba uues korteris olla 26. detsembril, kui toimus perekondlik jõuluõhtu. Muidugi käisid enne seda minu juures veel Kertu ja Virks ning minu klassiõde Kertu kellega tõmbasime vessarit. Olin detsembri lõpus 2. nädalat haiguslehel ja juhtuski, et jäin haigeks. Mõned kindlasti arvavad et panin niisama poppi, aga tutkit ma panin.

No ja siis pärast jõule sain vaid paar päeva kaine olla, kui hakkas õige möll pihta. Kaks päeva sai jutti pidu pandud koos oma parimate sõpradega ning üks päev enne aastavahetust möödus kainelt. See oli ka viimane päev, kui sain haiguslehel olla. Täitsa kohutav on mõelda, kui palju alkoholi sai nende päevade jooksul sisse aetud. 😀 Aga noh, see-selleks. Polegi ammu korralikult joonud sest vahepeal oli kiired ajad seoses kolimise ja remondiga. Lausa nii kiired ajad, et kooligi ei jõudnud. -.- Nüüd uuel aastal on ikka jõhkralt palju järele vastata ja teha vaid sellepärast, et kolisin koju tagasi.

Nii et kes remonti kavatseb tegema hakata, siis peate arvestama, et kerge teil olema ei saa. Seda siis nii materiaalses kui ka moraalses mõttes. Aga jah, see oli küll minu jaoks üllatav, et suutsin vähemalt kolmele tüdrukule muljet avaldada nii enda, kui ka oma korteriga. Tunnen, et ego hakkab tõusma, aga ma juba hoidsin ennast tagasi. 😀 Eks jah, sai siin igast pulli, tegime tüdrukutele veebi (mitte veebiseksi) ja panime nsm jooki. xd

Nüüd sai siis ka vanal-aasta korralikult ära saadetud. Mul oli lihtsalt parim aastavahetus ever. Esimesel jaanuaril käisin külas ka koleegil, kellega tähistasime uut aastat Törley saatel. Kui ma veel vana-aasta õhtul koju jõudsin, suutsin ma selle puruks kukkuda ja seega jäi mul vaid üks shampanjapudel järgi. Õnneks sõbrad tõid veel alksi juurde. Täna, 2. jaanuaril pidid veel tulema Dinnu ja ta mingi sõbranna. Äkki tulevad veel 3. ja 4. jaanuaril ka külalised?:D Mõtlesin küll , et nüüd aitab aga vist mitte. 😀 Kui korra juba alustad, siis pidama ei saa. Täitsa minulik.

Aga mõttes ma pean ikkagi arvestama, et ma lähen juba 4. jaanuaril tööle ja selleks ajaks pean kindlalt kaine olema. Mul käis täna ka üks külaline. Nnananaaa. 🙂

Käesolevaks aastaks on meil Sergeiga äriplaan, millest me veel ei räägi. Nii et algav aasta tõotab tuua suuri väljakutseid. Lisaks sellele plaanin uuel aastal ka vahetada töökohta, kuid mitte enne veebruari. Arvan et olen juba piisavalt kaua Prismas töötanud ja aeg on eluga edasi minna. Mul on hea meel, et sain kõik need aastad töötada parimas kollektiivis (kui välja arvata ainult mõned).

Kui nüüd hästi läheb, siis lõpetan ka käesoleval aastal 11. klassi.

Soovin teile kõikidele veelkord kõige paremat ja tegusamat uut aastat!