Skip to main content
Categories
Määratlemata

Claire läheb juuksurisse

  • Post Author
    By Reinald
  • Post Date
    Wed May 01 2013

Viimane aprillikuu nädalavahetus möödus siin Atlantas sajuselt, ütleme nii. Kasutasime võimalust, et teha ära mõningad kasulikud toimingud. Mõtlesime tegelikult, et kas minna Dollywoodi möödunud nädalavahetusel või sellest eelneval, kuid jah.. nagu lugeda võis, sai otsus tehtud üleelmise nädalavahetuse kasuks. See pühapäev jäi ka kirik konverentsi tõttu ära, mis juhtub üsna arva tegelikult. (vedas muidugi minul mõnesmõttes, kuna ei pidanud neis loengutes igavlema) Ma ise tegelikult vihkan tundide viisi kirikusaalis passida, sest see tekitab minus ebameeldivaid nihelustundeid ja uneeffekti, kuid sõbra jaoks ja mingil määral ka minu jaoks on see juba igapühapäevane traditsioon. Üldse harrastan ma palju liikumist ja kui veel keegi ei teadnud, siis TANTSIMINE on minu armastus, millega olen suhtes juba ligi 13 aastat, mil sai siis tallaaluseid esimest korda diskopõrandatel kulutatud. Meil on siin Atlantas ka pisikene koer Claire ja ülisuur sõber KYLE, kes otsustas, et tema laseb laupäeva varahommikul eurovisiooni kõrvaltoas. Lõppresultaat oli siis tema “eurovisiooni lugude kuulamisest” selline, et meie magamistoa uks sai mõnusalt põruda, seinad kostusid ka mõnusalt läbi ning otsa sai minu mõnus uni. Ta ongi lihtsalt üks suur eurovisioonifänn mul, kes läheb nüüd mais Malmösse eurovisiooni kuulama.

AGa eurovisioon pole tegelikult praegusel momendil teema, millest ma rääkida tahtsin. Tegelikult tegi meie pisikene koer Claire pisikese stiilimuutuse ja selle läbi muutus hoopis ilusamaks kui enne. Sõber käis laupäeva hommikul temaga koerte ilusalongis ja tulemus on järgmine (siin on siis ühtlasi mõned pildid CLairest pärast salongikülastust):

ENNE:

PÄRAST STIILIMUUTUST:

Täna võis Atlanta kohal taevas näha päris ehtsat Zeppelini, nagu käesoleva sissekande alguses pildilt võib näha. See pilt on kõige värskem siiani tehtud pilt, mis on pildistatud otse minu sõbra kontroiaknast 22. korruselt (ma võin siin korrustega ka eksida, sest ta just kolis uude kõrghoonesse). Kui keegi veel ei tea, siis mu sõber töötab juristina ühe Atlanta advokaadibüroos Alsotn&Bird LLP.

Lendavad reklaamplakatid taevas ja Zeppelini nägemine ei ole Atlanta kesklinnas sugugi haruldane nähtus. Neid võib märgata kasvõi siis, kui ma näiteks jooksma lähen.

Erinevalt Tallinnast, on siin linnas ka korralikud haljasalad, kus saab vabalt jooksta. Üheks neist ideaalsetest kohtadest on näiteks park otse Atlanta kesklinnas, kus asub ka Atlanta botaanikaaed ja koerte jalutusalad koos basseinidega. Kuna Atlanta asub USA maismaa-alal, siis siin rannaalad puuduvad. Inimesed käivad ujumas ja end jahutamas basseinides.

Järgmises sissekandes ma viin teid sushilainele, sest tuleva nädala alguses, ehk siis juba maikuu esimestel päevadel on plaan hakata sushit valmistama ning ühtlasi ka sünnipäeva tähistama. Seniks olge tublid, paipai teile ja juba järgmises sissekandes üllatan teid hoopiski maitsvamate teemadega! 😉

Seniks midagi ilusat teie kõrvadele

[youtube=http://youtu.be/FugFvRNU700]