Teguderohke aasta hakkab lõppema

Ja nii uskumatu kui see ka pole, on aasta lõpp juba käega katsutav. Olen blogi kirjutamise taaskord unarusse jätnud, sest lihtsalt aega ega viitsimist pole eriti olnud. Ei julge prognoosida, mida toob järgmine aasta kuid ma siiski loodan et see toob mulle rohkem rahulikkust ja vähem tormakust. Viimastel päevadel on ka rohkelt pidu olnud. Võtsin veel aasta eelviimasel päeval pisut tempot maha ja otsustasin selle ära veeta kainelt, sest ma kujutan juba ette mis homme minu pool hakkab toimuma.. 😀 Võib öelda, et kõik tööd on nüüd tehtud, korter on täielikult elamiskõlbulik. Vahepeal enne jõule käisid minu juures külas ka Kertu ja Virks, kes olid esimesed külalised minu uues vastremonditud korteris. Siis 26. detsembril ehk teisel jõulupühal käisid vanemad soolakal ja jõulualaual no ja nüüd see toit mis järgi jäi, hapneb siin. 😀 Tänased külalised said olla ka mingilmääral katsejänesed veendumaks et toit on tõesti halvaks läinud. 😀 Olen juba teist nädalat haiguslehel, täitsa jube. Olin siin vahepeal pisut tõbine no ja siis sain ka terveks. Viimane nädal on siiski möödunud pidusalt, nagu ma mainisin siis 26. detsembril käisid vanemad, no ja siis 27. detsember oli niisama koristuspäev ja nüüd siis 28. ja 29. detsember käisid sõbrad möllu panemas. Kummitasime vahepeal ka naabreid, kes ikka noomisid meid aga savi see, me ei lasknud ennast sellega häirida. 😀 Eimis, suht vinge värk ikkagi. Tunnen ennast lõpuks ometi noorena ja võib öelda et vanainimese elu on nüüd totaalselt lõppenud! 😀 Mul ikka tädi ütles et tema sai vanemate käpa alt alles minema siis, kui oli 26. 😀 seega, ei tasu üldse muretseda, vaid paneme parem PIDU.

Tänane päev möödub siis lõpuks ometi kainena, kuid homne päev tõotab see-eest tulla rets. Ma kohe ei taha mõeldagi, millised väljaminekud siit tulevad ja kui suurt koristust mu tuba 1. jaanuaril nõuab. 😀 Aga selge on muidugi see, et pidu saab olema parim sest kohale tuleb parim seltskond keda tean. See muudabki koos olemise parimaks.

No ja kui veel mainida soolakat, siis vanaema tõi mulle kingituseks lambavillase teki, millega me muidugi täna ka magasime juba. Tuba oli ikka mega soe, võib öelda et isegi palav. Pidin koos magama mingi kahe tüübiga, kes ennast mõnusalt minu kõrvale sisse seadsid. Osad külalised magasid meil täispuhutaval madratsil.

Aga jah, kohtume siis juba homme sest homme ma veel avaldan oma uusaastatervituse kell 18:00 juba. See aasta siis varem, muidu iga aasta on see olnud peaaegu ühel ja samal ajal, ehk siis mõned minutid enne südaööd. Seekord jääb siis 18:00 seetõttu, et enne südaööd olen ma juba peol.

Löögem siis shampanjaklaasid kokku ja tähistagem peatselt lõppevat aastat!

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga