Skip to main content
Categories
Muu

Tere tulemast minu uuele blogileheküljele!

  • Post Author
    By Reinald
  • Post Date
    Sun Jul 15 2012

Avasin sellel suvel enda täiesti uuenenud blogilehekülje. Loodetavasti saan endale püsilugejaid juurde, sest uus disain ja laiahaardelised blogisissekanded lihtsalt peavad külastajaid ligi meelitama. 🙂

Minu blogisissekannete põhiprioriteediks on olnud lihtsus- kirjutamisel lähtun eesmärgist tuua iga oma mõte lugejani võimalikult arusaadavas keeles. Mitte mingit keerutamist ega jobutamist, kõik sissekanded peavad jõudma siia just sellisena, nagu need mu mõtetes tegelikult vuravad ja nii nagu mu silmad tegelikult näevad. Olen juba ammustest aegadest soovinud, et minu külastajaid ei peaks lugema sissekandeid igavusest, vaid huvist seda meeleldi teha. Minu blogisissekandeid iseloomustab ka õpetlikkus, sest kõik mida ma siia kirjutan, on mingi mõtte või eesmärgiga. Siit blogist leiavad lugejad endale õpetlikke ja huvitavaid sissekandeid, mida võib julgelt kõrva taha panna. Just see muudabki minu sissekanded erilisteks. Igapäevane mõtetu jorin ja sisutu blogipostitus ei peaks mitte kellelegi huvi pakkuma, aga kuna minu blogi kirjutamisstiil ei näe sellist “mugavust” ja viitsimatust ette, siis sellest tulenevalt peangi igale külastajale garanteerima, et minu blogileheküljelt lahkudes jääks talle mingid mälestused, mõttet või muljed, mida ta võiks endaga kaasa võtta või teistega arutada.

Käesoleval suvel avasingi oma täiesti uue blogilehekülje kuue teemakategooriaga, milleks on arutelu; arvamus; emotsioonid; jutud; mina ja teised ning reisimuljeid kajastav kategooria “siit-sealt”. Viimast nimetan ma ka tegelikult lihtsalt reisiblogiks, sest need, kes vähegi on huvitatud minu muljetest väljaspool kodulinna, võivad sinna ikka aeg-ajalt piiluda. Varsti avan ka oma kodulehel vastava koha, kus on näha kaardilt kõik need kohad mida olen oma elu aja jooksul külastanud.

Kategooriad minu blogis filtreerivad minu sissekanded erinevateks temaatilisteks gruppideks, mis võimaldab lugejatel olla kursis endale meelepärase ja huvitavama teemaga. Kui Sind huvitavad minu blogisissekanded ja soovid koos teistega saada värskemaid teateid minu uutest blogipostitustest, siis liitu minu blogi meilinglistiga paremal veerus. Sul on võimalus ennast sealt eemaldada igal ajal aga ma pean ka enne hoiatama neid, kes armastavad spämmi saada- minu blogisüsteem blogisõprade meiliaadressitele kahjuks või õnneks spämmi ei saada. Samuti ei avalda me ka teiste meiliaadresseid.

Niisiis, mida võiks veel lisada? Seda, et rohkem ei olegi midagi muud kui Tere tulemast veelkord minu uut blogilehekülge uudistama ning loodan, et me veel kohtume Sinuga siin lehel uusi blogipostitusi lugemas. 🙂

Olge tublid ja peagi uute postitusteni!

Cheers. 🙂

Reinald aka Rennu