Koolivaheajal kõik peole! Noortepeod koolivaheajal Tallinna erinevates klubides

Sügisvaheaeg on alanud! Kindlasti on kellelgi mingid emotsioonid või mõtted seoses lõppeva õppeveerandiga ning nüüd on just paras aeg need välja elada. Oma kahed tunnistusel võib mõneks ajaks ära unustada või oma joovastust nelja-viielisest tunnistusest pigem võtta vaheajale kaasa sest algamas on rohked noortepeod erinevates Tallinna klubides!

Juba reedel- 19. oktoobril ootab Sind vanalinnas Club Visioonis raju pidu MEGUSTA, kuhu on oodatud seekord kõik 16+ inimesed. Vaata täpsemalt ürituse FB lehelt- https://www.facebook.com/events/386789574723984/

20. oktoobril ootab kõiki noori Tallinnas asuv klubi Arena3, kus toimub megavahva üritus YOLO: Abraham LIVE! FB Attendiga listile sissepääs kuni 00:30 5€.

Vahepeal tuleb peale muidugi ka nädalavahetuse lõpp- pühapäev ja nädala algus- esmaspäev, kus võib vahelduseks vanaemasid või emasid aidata ja lihtsalt lõõgastuda ning lasta jalad seina peale või minna oma tüdrukuga välja jalutama. Miks ka mitte uute tutvustega võtta midagi ette. Parim aeg on ju koolivaheaeg, et see kauaoodatud hetk muuta reaalsuseks. 😉

Rumeenia superstaar- MARIO BISCHIN, kelle lood olid ka minu suvelõpu playlistis, esineb oma LIVE esitusega teisipäeval, 23. oktoobril (koolivaheajal) ööklubis Arena3. Sissepääs 16+ . Sama üritus toimub ka kolmapäeval, 24. okroobril ööklubis PRIVILEGE. Vanusepiirang samuti 16+ . Kuid

PÕHJA-TALLINN Live! ootab oma järjekorda juba samal päeval taas Arena3 tantsuplatsil, kuhu on oodatud samuti rohkelt rahvast ja eriti Põhja-Tallinn bändi fänne (nagu nt mina). Põhja-Tallinn oli ka minu suveplaylisti vallutaja ja juulikuu 2012 lugu! 19. oktoobri seisuga on sinna üritusele attendijate arv juba 789, aga see kasvab kindlasti veel suuremaks. 😉 Nii et kohtume siis teisipäeval SUMMER UV AFTEKAL!

Neljapäev, 25. oktoober lõpetab koolivahaeaja kuumimad peod Arena3 ööklubi, kus toimub pidude haripunkt- WTF ! NOORTE 16+ HARDSTYLE EVENT!!! Peole tulevad vanad tuttavad, silmarõõmud ja ka seninägematud inimesed, keda pole veel elus näinudki või siis pole kohanud mitmeid-mitmeid aastaid- aastasadu! Oodata on vägevat pidu ning palju noori inimesi. Ka sissepääs on FB ttendiga megasoodne- kõigest 3€!

Seega- koolivaheajal kõik peole!
Minul algas koolivaheaeg juba neljapäeval. Päev enne sai Kamahouse Köök, kus töötasin paar kuud, juba 1-aastaseks! Nii et palju õnne Kamahouse Köögile ja selle perele!

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga