Skip to main content
Categories
Muu

Halb kogemus

  • Post Author
    By Reinald
  • Post Date
    Sun May 13 2012

Elu on ikka täis ootamatusi, vahest mõtled et kui ilus on elu, aga teine hetk kirud teisi taga ja sülitad sellele, mis parasjagu väärib sülitamist. Selge on see, et minu situatsioon hetkel päris sülitamist ei vääri, aga üsna salgav on see olukord nüüd küll…

Mina naiivne, kes veel 21-aastaselt otsib reidist naist, tegin alles täna silmad lahti et avastada elu karmi tõde- ei üheski suhtlusportaalist ei ole mõtet naist otsida! Kui palju ma olen juba pidanud kannatama, haiget saama ja pettuma..

Pannes lootused mängu, panustades kõik mis panustada annab.. Jah, ma olen valanud pisaraid, ma olen unustanud teised, selleks et olla vaid sinuga.. Ilmselgelt olen ma vist liiga palju pattu teinud, et sellist karmi valu pidin kannatama oma südames.. :/

Ma sain lihtsalt nii haiget, et jube :S Ainult ühe tüdruku pärast, sest ta lihtsalt loobus mulle võimaluse andmisest. Ta loobus lihtsalt sellest, et näha, kas ma olen võimelne ennast veel parandama. Ma olen lihtsalt selle aja jooksul kohutavalt palju muutunud, ainult paremuse poole, aga kahju et minu rong juba läinud.. :/ mulle lihtsalt ei anta seda võimalust, et kogu oma vaeva ja tööd, mida olen endaga teinud, sulle näidata. Jah, minu teed on nüüd kinni pandud. Aitäh sulle.