Skip to main content
Categories
Muu

Kallitele ja toredatele naistele

  • Post Author
    By Reinald
  • Post Date
    Sun May 13 2012

Naistepäev on saabunud! See on päev, kui mehed peavad meeles oma kallimaid naisi või siis ka nendeks võivad olla naised ise. 🙂

Igaljuhul on see päev eriline, täis pühendumust ja armastust. See päev tuletab meelde, kui olulised on meie jaoks naised. Kui tähtsad nad on ja kui suur osa on neil meie elus. Naisi saab võrrelda kui ilusaid lilli, mille lehed on rohelised kui looduse tärkav ilu, nende õied on nõrgad kui krsitallõrnad vaasid. Naised on võrratud, nende ilu on piiritu ja seda siis just nende südamete helgest siirusest. Mida me teeme ilma naisteta? Mida me teeme ilma ema hellusteta?

Ma olen õppinud naisi armastama üha rohkem ja rohkem, kuid kunagi ma pole enesele teadvustanud nende eripära nii põhjalikult, kui täna. Mina mehena tean, kui palju teeb mulle rõõmu nende olemasolu.

Hea on mõelda, et koju minnes ootab sind keegi, kes on alati valmis sulle süüa tegema, kui sul on kõht tühi- ta hoolitseb sinu kodu eest, et see oleks puhas ja samas parandab sinu haavad, kui need on kriimustada saanud. Naised lapivad tihti ära ka meeste haavatud südamed, sest nende armastus on suurem ja eredam kui päikesevalgus. Seda armastust ei näe, nagu päikest, kuid see tunne on soojem päikesest ja valgem päevast. See tunne on niivõrd eriline. Kuigi vahel nad nurisevad öeldes, et mehed teevad nii vähe, ei tasu meil ometigi nende peale pahandada.

Naised on need, kellest tärkab uus elu. Kellest saab uue elu algus.

Kallid sõbrad!

Pidagem see päev meeles oma kallimaid. Ärge unustage neid, sest te ei kujuta ettegi, kui palju võib valmistada rõõmu kasvõi see üks kõne, kasvõi see üks minut, mil me tuletame meelde oma lähedastele, oma kallimatele naistele, kui tähtsad ja vajalikud nad meie elus on.

Hoolitsegem oma laste ja naiste eest, sest ilma nendeta ei ole elu võimalik. Iga naine on omamoodi eriline, igas naises peitub ilu. Leidkem seda ilu!

Omamoodi kunst on leida see salapära. Selleks ei peagi tegema muud, kui lihtsalt armastama ja seda tegema kogu hingest, siirusega.

Ilusat Naistepäeva Teile, kallid Naised!