Skip to main content
Categories
Muu

Lühisissekanne teemal: alaealiste stiil

  • Post Author
    By Reinald
  • Post Date
    Sun May 13 2012

Minu arvates kõige kindlam viis teha kindlaks, kas inimene on alaealine või mitte, vaadata tema peakatet. Kui selleks on kapuuts näiteks mõnest pusast, siis olenemata sellest kas sul habe on ees või mitte, oled sa minu silmis alaealine. See on igaljuhul praegu väga popp stiil, just alaealiste seas. Nii et kõrvad-silmad lahti ja kapuuts peast, kui minu juurde alkoholi või tubakatooteid tulete ostma. Kapuutsiga vanade käest küsin juba ainuüksi ehmatusest dokumenti, rääkimata nutikast ja paljureetvast stiilist.

Muidugi, ei tee selles osas veel erandeid neile, kellel kapuutsi peas pole ja tunduvad olevat noored sest ka neilt küsin igaljuhul dokumenti kui nad näevad välja noored. Nii et igaljuhul, dokument kaasa sõbrad kui alkoholi või tubakat tulete ostma!