3 PÄEVA VEEL! Pidupäev Tallinnas: Melu oli palju ja eurovisioonisoeng sai tehtud

Täna, 5. mai 2017: Kiievit lahutab vaid üks nädalavahetus, ehk 3 päeva! Kuna täna on minu sünnipäev, siis oli päev veelgi erilisem. Ometi mahtus sinna palju ka eurovisiooni vaimustust ja melu oli tunda isegi Tallinnasse.

Minu telefon oli päris soe, erinevatest õnnesoovidest ja telefonikõnedest. See paneb mind ainult rohkem rõõmustama, et ma ikka tean, et olen inimestele meeles. 🙂

Eksklusiivsed uudised tänasest eurovisiooni mullist päevast jõuavad taas teieni, kui finaalini on jäänud peaaegu vaid nädal aega! Aeg läheb meeletult ruttu ja ma tunnen, kuidas olen iga päevaga rohkem surutud kokku, et ennast Kiievi jaoks valmis panna. Kirjutada on palju, mõtteid ja tegevusi ühte päeva ei mahu ära ealeski rohkem, kui muidu. Esiteks hommikul ma käisin stilisti juures, et teha endale uus soeng, mis on mõeldud Eurovisiooni jaoks. Kaks aastat tagasi tegin ma eurovisiooni jaoks samuti uue soengu, kuid mu üks sõber ütles, sellel ajal talle soeng ei meeldinud. Tänavu olen ma aga traditsiooniks kippunud harjumusele saanud hoopis positiivsemat vastukaja, mis on muidugi väga meeldiv.

Täna juba suviselt soe kevad meenutab aega, kui olin Viinis. Mäletan, et peale esimest poolfinaali oli väljas selline tugev äikesetorm, nagu oleks südasuvi. Lõunas on muidugi ilmad soojemad, Kiievis on tänastel (5. mai) andmetel homme sooja kuni 24 kraadi. Järgmiseks nädalaks lubab aga 12-25 kraadi sooja.

Täna lendas Kiievisse meelelahutusuudiste portaal elu24.ee, kes saadab tervitused otse pardalt http://eestilaul.postimees.ee/4102693/elu24-saadab-tervitused-otse-lennuki-pardalt-kohtume-eurovisioonil

Nende äralend teeb kadedaks, sest see tekitab minus adrenaliini ja soovi minna juba täna, ja lennata ära. Kuid minu jaoks saabub see vaid kolme päeva pärast!

Minu sõber Kyle, kellega ma veedan enamus ajast kohapeal, lendab Kiievisse juba homme – tuult tiibadesse temale!

Eurovisioon saab iga päevaga ainult populaarsemaks kõneteemaks. Juba täna lugesin nii mõnegi kadeda pilgu oma sõnumitest, samuti lugesin ka pettumust, et tänane eurovisiooniblogi on piiratud lugemisõigusega.

Fännidel käib hoogne ettevalmistus peagi eelseisvateks poolfinaalideks ja finaalideks. Käimas on mitmed proovid ja kontserdid. Tänavusest eurovisiooni finaalkontserdist oleksin ma peaaegu ilma jäänud, kuna seoses minu misjoniga tagasituleku osas ei ostnud ma piisavalt vara pileteid finaali, mistõttu oli piletiost kohtade arvu nappuse tõttu raskendatud. Siiski sain ma finaali pileti ca 200 euro eest, mis näeb e-piletina välja selline:

Mis toimub täna, 5. mail eurovisiooniklubis?

https://www.facebook.com/eurovision2017kyiv/photos/gm.452411865106628/247343442406504/?type=3&theater

Selline näeb välja EuroClub ehk euroklubi:

Kohtume taas homme, sest seoses sünnipäevaga, ei saa ma täna pikalt kirjutada. Küll aga homme on oodata midagi põnevat. Seniks nautige minu uut eurovisioonisoengut 2017 ja palun andke teada, kuidas teile meeldib tänavune eurovisiooniblogi!

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga